Dette er virkelig god rett..
Her trenger du:
1 kg seifile
6 ss hvetemel
salt
pepper
1 boks fløte..
Slik gjør du..
Bland mel, salt og pepper oppi en brødpose.
Del fileen i passe porsjonsstykker og hiv dem oppi posen.
Snurr toppen på posen, så det ikke kommer noe mel ut, mens du rister godt, til melet dekker all fileen..
Stek fileen i smør/margarin til den er gylden i farge, legg så fileen i en ildfast form.
Når all fileen er ferdigstekt. Har du i litt mer smør/margarin og tilsetter et par ss av melblandingen.
Hell så over en boks fløte og litt vann til passe saustykkelse..
Hell så sausen over fileen i ildfastformen.
Sett ildfastformen med seifileen og fløtesausen inn i ovnen på ca 200 grader i ca 30 minutt..
Serveres med poteter, gulrot og evt stekt løk..
Vel bekomme <3
Gro Kristin <3