Seifilè i fløtesaus.

Dette er virkelig god rett..

Her trenger du:
1 kg seifile
6 ss hvetemel
salt
pepper
1 boks fløte..

Slik gjør du..
Bland mel, salt og pepper oppi en brødpose.
Del fileen i passe porsjonsstykker og hiv dem oppi posen.
 Snurr toppen på posen, så det ikke kommer noe mel ut, mens du rister godt, til melet dekker all fileen..

Stek fileen i smør/margarin til den er gylden i farge, legg så fileen i en ildfast form.
Når all fileen er ferdigstekt. Har du i litt mer smør/margarin og tilsetter et par ss av melblandingen.
Hell så over en boks fløte og litt vann til passe saustykkelse..
Hell så sausen over fileen i ildfastformen.

Sett ildfastformen med seifileen og fløtesausen inn i ovnen på ca 200 grader i ca 30 minutt..

Serveres med poteter, gulrot og evt stekt løk..

Vel bekomme <3

Gro Kristin <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg