CANNELLONI PÅ LINES VIS

 




Har vel aldri satt meg inni noe oppskrift på dette. Så vær så snill å tilgi meg om jeg er helt på bærtur.

 

 

Det jeg derimot er helt sikker på er at min variant av denne retten er supergod og en av familiens favoritter.

Ideellt sett skulle jeg brukt fersk hjemmelaget pasta til dette. Men jeg er så bedagelig anlagt at jeg nøyer meg med Barilla ferdigrør.


Så begynner forberedelsene.

Jeg steker og finhakker kjøttdeig eller karbonafedeige.

Steker finhakket løk og andre grønnsaker som paprika, selleri osv osv. Bare husk å ha det i små biter sånn at du får blandingen ned i pastarørene.

har over 2 bokser hakkede tomater

presser hvitløk 1 til 2 fedd

Smaker til med salt, pepper, capers,  basillikum og oregano. Her er det rom for å ta sjanser og prøve seg frem.

blander alt godt og lar det småkoke til alt er nesten ferdigkokt.



Så lager jeg en hvit saus..

3 ss smeltet smør

2 ss hvetemel

3 dl melk

smakstilsetter med: løkpulver, hvitpepper, salt og muskatnøtt.

lag en tykk hvit saus av dette. Reguler tykkelsen med melken.



Så fyller jeg kjøttdeigblandingen inn i rørene. Dette er litt klinete. Men det er verdt det.

Legger de fyllte pastarørene side om side i ei ildfast form som jeg har smurt med olivenolje.



Har den hvite sausen over og strør på ost på toppen.

Jeg elsker urter. Så jeg legger alltid på fersk basillikum på toppen.



Steker det hele midt i ovnen på 220c* i ca 20 minutter.

Serverer med hvitløksbaguetter og salat.

Nyyyytes

LineRene'e♡




Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DAMER-forfaen

DAMER-forfaen

38, Fredrikstad

Vi er tvillingene Line og Gro, som sliter med fritidsproblemer, så vi lager en blogg om det.. Her vil vi dele alt vi gidder å dele av hverdagslige sysler.. Hvem er vi? Joda, vi er jo som sagt tvillinger.. To kjærringer som krangler og er uenig om alt.. Så ulike som det går ann å bli, til tross for at vi er enegget.. Vi begge bor i Fredrikstad, alt for nære hverandre.. Bare 5 minutt gange, for å plage hverandre.. Begge har 4 unga, og en gubbe hver.. Gubbene våre er gjerne ofre for alt påfunnet vårt om dagene, så dem blir dere nok å få høre litt om her i bloggen.. Vi sparer dem ikke for noe.. Så velbekomme.. Om bloggen faller i smak eller ikke, det driter vi i..

a href="http://topp.bareblogg.no/">Topp @ BareBlogg.noNorske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits