Seifilee i fløtesaus..

Dette er en virkelig god rett, som passer fint om man har kresne barn..

1 kg seifilee
1 dl hvetemel
1 ts salt
1/2 ts pepper
1 boks kremfløte (eller matfløte)

Gulrot og potet

Del fileen i passe biter.

Bland mel, salt og pepper i en brødpose.
Rist fileene oppi melblandingen, til melblandingen dekker fileene..

Stek fileene til de er gylden i fargen..

Ha de oppi en ildfastform.
Ha i mer stekesmør og et par ss fra melblandingen i stekepanna uten å ha skylt panna først.
Det sitter igjen masse gode smaker fra fisken der..
Ha i fløte, å rør rask sammen til sausen tykner.. Ha gjerne i litt vann om sausen blir for tykk..
Hell sausen over fisken.
Sett det i ovnen på 180 grader i ca 15-20 minutter til du ser fløtesausen får en gylden fin snerk på toppen, mens gulrot og potet får koke seg ferdig..

(Beklager det mangler bilder til siste del av prosessen, men dere skjønner det at gubbe og unga kom ramlende inn døra, å da må dem jo fortell og mas om alt mulig,
så da glemte man helt å ta bilder da) Lover å legge inn bilder av resten av prosessen neste gang jeg lager dette 🙂

Men smaker nydelig da 🙂

Gro Kristin <3

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg