Kylling i karri-gryte.

Dette er jo bare nydelig godt da. Å så enkelt å lage..

1 grillet kylling
2 store løk
3 store tomater
3 ss soyaolje
3 ts karri
1 boks creme fraiche
1 dl vann
1 ts salt

Først forbereder du alt..
Kutt opp løken i fine biter, sånn ca 1×1 cm, ha det i en skål.
Så kutter du opp tomaten, ca like store biter. Å ha det i en egen skål.
Riv ferdiggrillet kylling i passe biter..

Så surrer du løken i smør, i gryta du skal bruke, til løken er blank og litt gylden i farge. Så har du i karrien..
Litt småviktig derre.. Du kan sikkert ha i karri senere, men den er letter å få fin og jevn om du har den i sammen med løken.

Ha så i tomaten, creme fraiche og kylling..
Noen gang bruker vi også mais oppi.. Her varierer hva vi har, om det er maiskorn eller babymais. Like godt begge deler..

Så er det bare å la det stå å surre litt, til risen er ferdigkokt, og evt brød er ferdig varmet 🙂

Vel bekomme 🙂

Gro Kristin <3

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg