Ja, i kveld er det nyttårsaften..
Da skal vi spise kalkun selvsagt..
Å en av hovedtilbehørene til kalkun er selvsagt waldorfsalat..
Denne har jeg fått mye skryt for oppgjennom årene..
Så den lager jeg til både dåp, konfirmasjon, nyttår og flere anledninger der det serveres koldtbord eller kalkun..
Oppskrift:
1 boks kremfløte
1 pk lettmajones
2 røde epler
1 beger røde stenfrie druer
250 gram finsnittet kinakål
2 stenger stangselleri
1 boks annanas
1 neve walnøtter
Smak til med salt, pepper, sukker og annanaslake
Skjær opp eplene og sellerien i små fine biter.
Del druene i 2
Finhakk nøttene.
Del annanasen i passe biter
Finsnitt kinakålen
Bland all grønnsaker/frukt godt.
Pisk kremfløten til krem med sukker, tilsett majones, annanassaf (2-3 ss, kan også bruke en ss sitronsaft), salt og pepper.
Ha all frukt, grønnsaker og nøtter i kremen og bland godt..
Nam nam…
Gro Kristin <3