Hjemmelaget ostesnaks – lavkarbo

Dette er jo bare så godt da, og så enkelt å lage..

Det er så enkelt at du bare skrur på stekeovnen på 200 grader..

Så rasper du ost. Enten med osteraspen, eller med ostehøvlen..
Du kan bruke hvilke ost du vil. Her har jeg brukt Jarlsbergost.
Men Norvegia 27% går også fint, og du kan også bruke brie, muggost, ja hvilke ost du vil av de mer faste typene.

Du kan også blande ulike oster i en skål, å ha de over på plata, for å steke..
Jeg har ikke prøvd smøreoster enda, men prøver nok det også en dag 🙂

Man kan også krydre dem.. Strø over med litt paprikakrydder, chillikrydder, grovsalt, dill, hvitløkpulver, eller hvilke krydder du vil..

Legg osten utover oppå bakepapir i en stekeplate.

Putt det inn i ovnen, å la det få stå der å steke til osten blir gylden i fargen og bobler seg.
Her varierer tiden fra alt fra 3 minutt til 10 minutt. Alt fra hvor tykke osteskiver du har, eller hvor mye rasp du har i hver “haug”.

Så det er bare å følge med.

Kos dere rikelig..

Gro Kristin <3

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg