Skogstrollbærkrem og skogsbærsorbet – lavkarbo

Denne var kjæmpegod den..

3 eggehviter
3 ss sukrin melis
1 pk frossen skogsbær

Tin bærene i en kjele. Ha det over i en sil, å sil ut  all safta.
Pisk eggehviter og sukrin melis stivt.
Ha bærene i en blender å mos dem..
Ha dem så i eggehviten og pisk godt..

Dette er nydelig skogsbærtrollkrem..

Putter du samme røre i fryserboksen, å lar det stå ca 4-5 timer, så får du nydelig sorbet..

Gro Kristin <3

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg