Ja, er det påske, så er det påske..
Det er jo bare såå godt da.. Så har man brunostrester så er det bare å sette igang..
Er så koselig når man kan lage prim som unga står der å venter så spent på..
Prim på nybaka brød er bare rett og slett deilig.. Barndomsminner.
500 gram brunost
2 dl kremfløte
1 dl ferskpresset appelsinjuice
5 ss sukker
1 ts vaniljesukker
(Skal du lage bare vanlig prim, så har du i 1 liten boks kremfløte, og dropper appelsinjuicen)
Del opp brunosten i biter, ha de i en kasserolle, sett plata på middel varme. Ha over fløten og appelsinsafta.
Varm det opp sakte, å rør mye så alle klumper blir borte og du får en jevn fin røre.
Tilsett sukker og vaniljesukker å rør godt..
Rasp gjerne litt appelsinskall å ha oppi. Det gjorde ikke jeg denne gangen..
Tips: Skal du lage vanlig prim, er det utrolig godt med en sprut med karamellsaus, slik man bruker på is.
Det tipset fant jeg på ei anna sia i fjor engang. Å det smaktes så utrolig godt.
Gro Kristin <3