Hjemmelaget Prim med appelsinsmak..

Ja, er det påske, så er det påske.. 

Det er jo bare såå godt da.. Så har man brunostrester så er det bare å sette igang.. 

Er så koselig når man kan lage prim som unga står der å venter så spent på.. 

Prim på nybaka brød er bare rett og slett deilig.. Barndomsminner. 

500 gram brunost
2 dl kremfløte
1 dl ferskpresset appelsinjuice
5 ss sukker
1 ts vaniljesukker

(Skal du lage bare vanlig prim, så har du i 1 liten boks kremfløte, og dropper appelsinjuicen)

Del opp brunosten i biter, ha de i en kasserolle, sett plata på middel varme. Ha over fløten og appelsinsafta.
Varm det opp sakte, å rør mye så alle klumper blir borte og du får en jevn fin røre. 
Tilsett sukker og vaniljesukker å rør godt.. 

Rasp gjerne litt appelsinskall å ha oppi. Det gjorde ikke jeg denne gangen.. 

 Tips: Skal du lage vanlig prim, er det utrolig godt med en sprut med karamellsaus, slik man bruker på is. 

Det tipset fant jeg på ei anna sia i fjor engang. Å det smaktes så utrolig godt. 

Gro Kristin <3 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg