mars 2015

Hjemmelaget kebab i pitabrød

Å sannelige fred. Dette smakte himmelsk. Påska nærmer seg. Og det vil bli laget store middager. Derfor passer det supert med noe lettvindt, godt og sundt noe rett før vi skal meske i oss deilige ...

Jeg er et matvrak og liker å spiser god mat.

I dag har familien sviktet meg. Gubben skal ha pølsemiddag Yngste jenta i huset har slått til med kino og McDonald's i dag. Mellomste datteren i huset er i Oslo og gjør ett eller annet. Og elds...

Deilige skoleboller med masse vaniljekrem.. namme namme

Bolledeigoppskrift1 kg hvetemel200 gram sukker200 gram smeltet smør5 dl melk100 gram gjær2 egg2 ts kardemomme (Kan sløyfes)Smelt smør og varm opp melken. Bland det, å la det bli kroppstempratur. Ti...

Noen smakebiter fra årets Norges Grillmester 2015..

Ja, dere vet jo allerede at vi er med i årets Norges Grillmester..Blir spennende å se framover nå.. Foto: Espen Solli / Tv2Her skal dere få noen smakebiter på forhånd :)Trykk på linkene.. De står i...

Så ble vi med i Grillmesteren på tv2 da..

Ja, her i fjor vår dukket det opp en kommentar under en av våre innlegg her i bloggen. Der vi ble spurt om vi kunne ta kontakt med Rakett.. Det er de som filmer og er produsenter bak Grillmesteren....

Kopiering og stjeling av oppskriftene våre..

Ja, dette er bare kjedelig.. Vi bloggere er vist ikke verdt en skitt.. Alt vi gjør er vist av så liten verdi at det er helt i orden å stjele bildene våre og teksten vår. At vi bruker mye tid og pen...

Nam, palmeolje til frokost..

palm oil, palm acid,palmitate, glyceryl caprylate og elaeis guineensis.Ja, er riktig god denne sjokoladen skal jeg si dere.. Spesielt den hvite myke inni.. Namme namme,, Jo, det er jo ikke bra for ...

Facebook er det perfekte stedet å dele copyrigt materiale - advarsel

Kjenner at jeg er så sint at jeg koker akkurat nå. Rundtom i vårt langstrakte land sitter det mange kreative mennesker. Deriblant meg. Dette innlegget handler om oss som lager mønster til strikki...

Hjemmelaget erterstuing..

I dag skal vi ha kjøttkaker i brunsaus til middag..Da ville jeg ha erterstuing til. Det er alt for lenge siden vi har hatt..Har liksom ikke gidda å gjort det på en stund. Siden det tar 2 dager å la...

BREV FRA LIGNINGSSJEFEN

Om dette brevet noensinne har blitt sendt fra ligninssjefen skal jeg ikke uttale meg om. Men at ligninssjefen ofte kan bli fristet til å svare på denne måten tror jeg så gjerne. Dette ble delt in...

Heklede glassbrikker til påske

Legg gjerne igjen en kommentar under om du liker dette innlegget :) Jeg synes det er så fint med søte små detaljer. Og påska er ikke noe unntak. Heklet meg glassbrikker i dag og synes dem ble no...

Øver meg på å hekle. Det blei ei pute denne gangen.

Jeg er nokså ny innenfor hekleverdenen. Men synes det er morsomt å bruke heklekroken på å skape ting. Jeg fant et diagram på nettet. Tror det er laget til korssting. Men tenkte det var greit å br...

Gro lager lavkarbo panna cotta..

Pannacotta er jo bare så rågodt..Men på lavkarbo så er slikt fyfy.. Men jeg fikk til å lage den på lavkarbovis jeg.. 1 vaniljestang5 dl kremfløte3-4 ss sukrin melis5 plater gelatinLegg gelatinplate...

Skogstrollbærkrem og skogsbærsorbet - lavkarbo

Denne var kjæmpegod den.. 3 eggehviter3 ss sukrin melis1 pk frossen skogsbærTin bærene i en kjele. Ha det over i en sil, å sil ut all safta. Pisk eggehviter og sukrin melis stivt. Ha bærene i en bl...

Giveaway 3 av 10

Det virker som at våre lesere er fornøyd med disse givawayene våre. Så vi fortsetter med det. Og nå gir vi bort nok ei garnpakke. Dette er giveaway 3 i en rekke på 10. Det koster ingenting å bli...

Når det er bra, må vi gi ros.

Man leser og hører fort om negative opplevelser. Vi er raske med å fortelle venner, familie og på sosiale medier dersom vi føler oss dårlig behandlet eller har fått en vare vi er missfornøyd med. ...

Hjemmelaget fiskepinner - lavkarbo

Dette var bare nydelig godt da..Her brukte jeg..200 gram seifilee2 never med baconsvor1 eggDelte fisken i passe biter så de ligner fiskepinner.Putta baconsvoren i en blender å finmalte det.Pisket e...

Raitadressing - Indisk yoghurtdressing

Raitadressing er en veldig vanlig dressing i India og den passer veldig godt til Indisk mat og andre smaksrike retter, den er også god til både stekte kjøtt og fiskeretter. Så her er det bare og pr...
DAMER-forfaen

DAMER-forfaen

41, Fredrikstad

Vi er tvillingene Line og Gro, som sliter med fritidsproblemer, så vi lager en blogg om det.. Her vil vi dele alt vi gidder å dele av hverdagslige sysler.. Hvem er vi? Joda, vi er jo som sagt tvillinger.. To kjærringer som krangler og er uenig om alt.. Så ulike som det går ann å bli, til tross for at vi er enegget.. Vi begge bor i Fredrikstad, alt for nære hverandre.. Bare 5 minutt gange, for å plage hverandre.. Begge har 4 unga, og en gubbe hver.. Gubbene våre er gjerne ofre for alt påfunnet vårt om dagene, så dem blir dere nok å få høre litt om her i bloggen.. Vi sparer dem ikke for noe.. Så velbekomme.. Om bloggen faller i smak eller ikke, det driter vi i..

a href="http://topp.bareblogg.no/">Topp @ BareBlogg.noNorske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits