desember 2013

LINE'S WALDORFSALAT

Waldorfsalat er skikkelig godt til kokt skinke, kalkun, kylling eller roastbiff. Det er enkelt å lage og passer perfekt til å ta med dersom man er invitert på middag. Ingredienser: 1/4 isbergs...

PANNA COTTA MED SKOGSBÆRCOULIS

Denne nyyyyydelige desserten får deg til å drite i alt som har med slanking og sunn livsstil å gjøre. Jeg lager til 6 personer. Men du kan vel dele eller gange den så mange ganger du vil. Du tren...

FOCCACIA- en smak av middelhavet

Foccacia brødet spiller en veldig sentral rolle i det italienske kjøkkenet. Brødet er lett å lage. Og på grunn av den løse deigen så krever den ikke noe proffersonellt håndlag. Røra kan nesten tø...

Hærlige smaker med hvetekaker

Hvetekaker elle hvetebrød. Det er uansett himmelsk å kose seg med nå i disse vintertider. Innhold: 2 Kg hvetemel 2 pk tørrgjær 250 gr smeltet smør eller margarin 1 liter melk (i dag brukte jeg...

Hva er veldig typisk for jula.. Jo, sykdom..

Ja, influensa, forkjølelse, spysjuka, magasjau, sjuttu, osv osv osv.. Alt dette skriver folk om på facebook.. Og jeg er intet unntak.. Men jeg kunne ikke få meg en endagers influensa nei.. Nei, her...

Dette er en test

Siden en av mine juleoverraskelser var å oppdage at skjermen på pc'en min var knust. Så får jeg prøve å skrive blogg via mobilen min. Hmmm blir spennende å se hvordan dette blir :) God romjul v...

GOMME... Barnslig godt :)

Ja, Gomme MÅ man bare ha til jul. Bare litt.. Det er jo så barnslig godt.. Her lager vi bare en liten porsjon.. Tidligere lagde jeg av 12 og 18 liter melk, for å gi bort til venner og slekt til jul...

Trollhassel, eller trollkvist som jeg kaller det..

Jeg bare elsker interiør. Å pynte og ordne det koselig er noe av det beste jeg gjør. Nå i juletider kan jeg holder på slik i flere dager.. Pynter, ombestemmer meg, tenke ut hva jeg skal ha, hvordan...

Slik langer man IKKE kransekakestenger...

Ja, Gro prøver seg på noe hun IKKE kan.. Og ikke lærte hun det nå heller :POppskrift:4 eggehviter500 g melis500 g mandelmasseFramgangsmåte:Først skolder man halvparten av mandlene. Det gjøres ved å...

Minisuksessterter...

Siden Line er så fordømt god på derre å bake og skrive og dele om alt det gode henne baker, og ha med sånn trinn for trinn bilder, så skal ikke jeg være noe dårligere nei.. Så i kveld, da har jeg o...

Scones med og uten tørkede frukter

Scones Jeg jobber som nattevakt. Og da kan det ofte bli mange timer hvor jeg kan bruke tiden til baking, strikking etc. Nå som det nærmer seg jul er jeg ekstra energisk. Og jeg elsker å bake og se...

Biscotti - Italiensk dobbelstekt tekake. En sann fryd for ganen.

Biscotti Biscotti er en italiensk dobbelstekt te-kake. I England er den kjent som Tea-Biscuit eller Cofee-bread på engelsk. Jeg har laget en tradisjonell biscotti med kanel. Men du kan fylle den ...

Hvordan holde orden på innpakningspapiret, bokpapir etc..

Bokpapir, innpakningspapir?. KAOSDRITT!!!!!! Det er nesten sånn at jeg unngår og åpne forpakningen på bokpapir og innpakningspapir når jeg kjøper. For er pakken åpen så er det ingen vei tilbake. ...

Berlinerkranser

Berlinerkranser Berlinerkranser er for en av de 7 faste slagene nå i førjulstia. Berlinerkranser er enkle å lage, men frydefulle å spise. Dem smelter i munnen J Jeg lager dem når jeg er på jobb...

GatemagaZinet...

GatemagaZinet er et blad som blir solgt av folk som har havnet på sidelinjen i samfunnet i Østfold.. De fleste av dem er rusmisbrukere.. De kan dra til GatamagaZinet for å kjøpe seg blader, som de ...

Sylta løk..

Løk er noe som er billig til tider, om man kjøper det i løsvekt. Å et veldig godt tilbehør til mye og mangt. Og en moro aktivitet.. Rema selger poser med løk til 5kr pr kg.. 6 rødløk, del d...

Gylden gulrotmarmelade

Jul, jul, jul.. Jeg bare elsker jula, og alle forberedelsene.. Her har dere noen fine oppskrifter på noe godt som passer i jula.. Dette er godt på alt.. Spesielt godt oppå ost.. nam nam.. GULROTMAR...

Hjemmelaget kyllingpostei

Kyllingpostei Ingredienser: *1/2 kg kyllingleverlever *125 g spekk - dette sløyfer jeg, det blir nok fett alikevel! *3 middels store løker *5 ansjosfileter *2 kyllingfileter *3 skiver tørt brød ...

Rompostei - En liten herlighet, laget med kjærlighet.

Rompostei Jeg er født i en by som heter Narvik og der pleide jeg å kose meg på kafe innimellom. Og der var Rompostei min absolutte favoritt. Dette har jeg bare fått i Narvik så uten å være helt si...

Tonnys superluftige boller

Jeg er en aktiv Facebook bruker. Og elsker grupper som har med mat og strikking og gjøre.Jadda jeg innrømmer det, jeg er skaphusmor :)Jeg er medlem i ei gruppe som heter "Mat fra bunnen". Dette er ...

Ja, da var man igang igjen da...

Fra og med i morgen tirsdag 3. desember, så er jeg i farta.. Da stiller jeg meg ved den røde sofaen i Fredrikstad sentrum, gågata.. For å samle inn julegaver.. I år går alle gavene til Barnas Stasj...

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :) Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før. Trenger du litt starthjelp fin...
DAMER-forfaen

DAMER-forfaen

40, Fredrikstad

Vi er tvillingene Line og Gro, som sliter med fritidsproblemer, så vi lager en blogg om det.. Her vil vi dele alt vi gidder å dele av hverdagslige sysler.. Hvem er vi? Joda, vi er jo som sagt tvillinger.. To kjærringer som krangler og er uenig om alt.. Så ulike som det går ann å bli, til tross for at vi er enegget.. Vi begge bor i Fredrikstad, alt for nære hverandre.. Bare 5 minutt gange, for å plage hverandre.. Begge har 4 unga, og en gubbe hver.. Gubbene våre er gjerne ofre for alt påfunnet vårt om dagene, så dem blir dere nok å få høre litt om her i bloggen.. Vi sparer dem ikke for noe.. Så velbekomme.. Om bloggen faller i smak eller ikke, det driter vi i..

a href="http://topp.bareblogg.no/">Topp @ BareBlogg.noNorske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits