CANNELLONI PÅ LINES VIS

 

Har vel aldri satt meg inni noe oppskrift på dette. Så vær så snill å tilgi meg om jeg er helt på bærtur.

 

 

Det jeg derimot er helt sikker på er at min variant av denne retten er supergod og en av familiens favoritter.

Ideellt sett skulle jeg brukt fersk hjemmelaget pasta til dette. Men jeg er så bedagelig anlagt at jeg nøyer meg med Barilla ferdigrør.


Så begynner forberedelsene.

Jeg steker og finhakker kjøttdeig eller karbonafedeige.

Steker finhakket løk og andre grønnsaker som paprika, selleri osv osv. Bare husk å ha det i små biter sånn at du får blandingen ned i pastarørene.

har over 2 bokser hakkede tomater

presser hvitløk 1 til 2 fedd

Smaker til med salt, pepper, capers,  basillikum og oregano. Her er det rom for å ta sjanser og prøve seg frem.

blander alt godt og lar det småkoke til alt er nesten ferdigkokt.

Så lager jeg en hvit saus..

3 ss smeltet smør

2 ss hvetemel

3 dl melk

smakstilsetter med: løkpulver, hvitpepper, salt og muskatnøtt.

lag en tykk hvit saus av dette. Reguler tykkelsen med melken.

Så fyller jeg kjøttdeigblandingen inn i rørene. Dette er litt klinete. Men det er verdt det.

Legger de fyllte pastarørene side om side i ei ildfast form som jeg har smurt med olivenolje.

Har den hvite sausen over og strør på ost på toppen.

Jeg elsker urter. Så jeg legger alltid på fersk basillikum på toppen.

Steker det hele midt i ovnen på 220c* i ca 20 minutter.

Serverer med hvitløksbaguetter og salat.

Nyyyytes

LineRene’e♡

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg