Dette er en av mine favorittretter.. Rik på smak..
500 gram rent kjøtt (Bankebiff eller annet grytekjøtt i okse)
500 ml øl (Mørk øl, gjerne Guinness eller Stout om du får tak i. Juleøl duger også godt)
2 pinner selleri
2 middels løk
2 gulrøtter
olivenolje
1 toppet ss mel
400 g hermetiske hakkede tomater
havsalt
nykvernet sort pepper
Stek det strimlete kjøttet i ei gryte, ha i ferdig kuttet selleri, løk og gulrøtter, strø over melet og hell over ølet..
Rør rundt til meltet er oppløst, ha så i tomatene og krydderet..
La det stå å putre i ca 1 time til kjøttet er mørt..
Serveres med potet, rundstykke, salat eller ris. Eller flere av disse..
Nydelig godt..
Å så var det derre med å dandere og ta bilde da.. Det er ikke noe som er blandt mine fine sider.. Så dere får tilgi meg dette rare bildet som er tatt med mobilen.
(Skylder på mobilen og det kameraet der, for at tallerken ikke er flott dandert.. hehe)
Gro Kristin <3