Kremet kyllinggryte..

En nydelig rett som kan serveres med pasta, ris og/eller brød. 

Ingredienser:

3 kyllingfilee, eller 1 hel grillet kylling.
2 ss rapseolje
1 rød paprika
4 fedd hvitløk (eller 8 hvitløk i lake)
4 ss soltørkede tomater
2 bokser creme fraiche (eller 1 boks rømme og 1 boks creme fraiche)
1 fersk brokkoli
1 stor løk
5 ss sweet’n soursaus (Oppskrift på hjemmelaget finner du her

 

Del opp kyllingen i passe biter, surr det i stekepanna med olje og finhakket hvitløk til det blir en gylden farge.

Tilsett grønnsakene som du har kuttet opp i passe biter, soltørkede tomater, sweet’n soursaus, å surr det lett i panna til løken er blitt gylden. 

Ha så oppi creme fraiche å varm det rask opp..

Så er det klar for servering.. Personlig syns jeg pasta passer best til denne retten. 
Da bruker jeg pastasløyfer eller skruer mest.. 

Vel bekomme.. 

Gro Kristin <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg