Ja, i dag er det lørdag, så da er det lørdagskos i heimen.
I dag ville unga ha pastapizza.. For det synes de er så godt..
Dette smakte jeg første gang til min venninne Lena i Nord-Trøndelag.. Har blitt en slager her hjemme..
Her er bare fantasien som begrenser en..
Men en lite ide til hva man kan ha i, får du her:)
Brun kjøttdeig..
Vi bruker gjerne 2 pakker kjøttdeig..
Kok opp en pose tomatsuppe, som du kan tilsette krydder og div.
Vi bruker å tilsette 1 glass tacosaus hot + litt cayennepepper og hjemmelaget italiensk krydderblanding som du finner oppskrift på her.
Vi kutter gjerne opp en løk, og har i en boks mais + paprika og hva vi har i kjøleskapet..
Koker opp en pakke makaron, eller annen pasta vi har for hånd.
I dag ble det en salig blanding av både pastapenne, skjell og sløyfer.
Vi koker det nesten ferdig, før vi heller ut vannet, og har all pastaen over i langformen..
Heller over tomatsuppa med kjøttdeigen og alle de deilige smakene over pastaen..
Rører og roter godt sammen, så all pastaen har fått saus på seg.
Så strør vi over med raspet ost på toppen.
Har fomen inn i ovnen på 200 grader, å lar det steke til osten får en gylden fin stekefarge..
Serveres med en god salat.. Nam nam..
Denne er veldig god dagen etter også, så ikke fortvil for at det kan bli for mye 🙂
Gro Kristin <3