Det har jeg aldri smakt før, så det måtte jeg prøve..
Å mens man sto å laga det, så måtte selvsagt mange blande seg, så da ble det en egen oppskrift på det også i samme slenget..
En oppskrift som viste seg å være veldig god 🙂
1 ss olje
1 stor løk
1 chilli
2 fedd hvitløk
1 toppet ts chilli pulver
1 ts paprikapulver
1 ts karve
400 gram kjøttdeig
1 buljongterning
400 g hakkede tomater
1 ts oregano
1 ts sukker
3 ss tomatpurre
290 g økologiske kidney bønner
290 g økologiske røde linser
4 ss hakkede soltørkede tomater
1/2 dl vann
Stek opp kjøttdeigen, ha det oppi en gryte.
Hakk opp løk, hvitløk og chilli som du har i gryta med kjøttdeigen. Ha oppi en ss olje, å surr det lett til løken får en fin gylden farge.
Ha oppi all det tørre krydderet, bland det godt inn sammen med det andre.
Ha så oppi hakkede tomater, tomatpurre, soltørkede tomater, rør godt.
Ha så oppi bønnene og linsene som du har skylla godt oppi gryta, å la det stå å putre og kose seg så smakene får blandet seg godt noen minutter..
Jeg lot det stå nesten 1/2 time..
Serveres med det du måtte ønske. Her ble det ris, brød og rømme..
Vel bekomme..
Gro Kristin <3