Kylling og risotto med spinat.

Risotto med spinat.. 

Jeg bruker Scotti Risotto-ris..
1 stor løk
2 ss smør
2 ss matolje
2 buljongterninger

Følg anvisningen på pakken..

Anvisningen på pakken sier så: 
Kutt opp løken i små biter. 
Ha i olje og smør i en gryte. Surr løken lett til den blir gylden. 
Tilsett 350 gram ris. 
Bland godt, og rør et lite minutt. 
Tilsett 9 dl vann iblandet 2 buljongterninger. 
Her kan du velge hvilke buljong du vil ha, etter hva du skal ha risottoen til. 

La det stå å pute i 16 minutt.. 

Når risottoen er ferdig, så tilsetter du en pose med spinat, som du rører godt inn i risottoen. 

Vi har servert risotto til kylling i dag.. Men er også godt til laks, eller koteletter. Og annet som du måtte føle å prøve det til. 

Nam nam… 

Gro Kristin <3 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg