Sweet twin saus.. Tidenes beste biffsaus/grillsaus..

Ja, vi er stolte av å kunne presentere vår helt egen oppskrift på en faktastisk nydelig god saus..
Å nå har vi laget den noen gang, så vi kan oppskrifta og er trygg på å dele den med dere alle sammen:)

1/2 rød løk
5-7 soltørkede tomater
4 ss flytende honning
2 ss brunsukker
2 dl farin
2 ss soysaus
1 ss mirin (rettelse: Jeg hadde skrevet miNrin tidligere)
2 ss worcestersaus
2 ss hvitvinseddik

1/2 rød chili
2 fedd hvitløk
1 dl scotch whiskey
eller 2 dl rosevin

Finhakk løk og soltørkede tomater.
Ha det oppi en kasserolle med honningen, sukret, soyasausen, worcestersausen og eddiken.
La det få putre til det blir en litt tykk seig karamell..

Finhakk chilli og hvitløk, ha det oppi “karamellen” samt, whiskeyen..
La det få stå å putre og kose seg mens du lager den andre maten..

Nydelig oppå biff..

Aller best er den når du lar den få stå natta over, å bli enda mer seig og tykk..
Så har du den over biffen… Eller du kan bruke den som en marinade.. Kjæmpegodt 🙂

Helt nydelig godt..
Jeg har testet den på flere folk, å får skryt hver eneste gang.
En søt med en liten anelse styrke innimellom..

Å denne har jeg diktet opp helt av meg selv.. *Stolt*

Vel bekomme <3

Gro Kristin <3

P.s: Legger til et bilde av mirin etter spørsmål om hva det er, så dere ser hva dere skal se etter:)

 

4 kommentarer

    1. Må beklage så mye.. Ser jeg har skrevet feil.. Skal være Mirin, ikke med N inni der..
      ar rettet det opp nå 🙂
      La også til et par bilder så dere kan se ulike typer mirin 🙂
      Den ene typen der får dere kjøpt i dagligvarebutikken 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg