Lever er veldig billig..
Selv er jeg ikke så overveldende glad i lever, men leverkaker syns jeg er godt.
Servert med god tykk fløtesaus, ribsbærgele og potetmos.
Leverkaker:
1/2 kg lever
100 gram flesk
2 ss potetmel
1 dl H-melk
1 egg
1 ts ingefær
1/2 ts muskattnøtt
salt og pepper
Det er også godt med hakket løk og paprika i..
Ha leveren i foodprosessor, sammen med flesket. Kjør det godt til en jevn røre. Så tilsetter du resten, til du får en tykk fin deig.
Stek opp kakene til en fin brun farge.. Veldig enkelt..
Server..
Gro Kristin <3
4 kommentarer
Det er godt å blande kjøttdeig og lever også, de blir faktisk mye bedre enn bare kjøttdeig
Det må jeg prøve..
Tusen takk for tips
Gro Kristin <3
Sukkkkk….det ble ingen tykk fin deig, men «suppe»:( Fulgte oppskrifta. Skal jeg ha i mer potetmel? Trine
Karve i leverkakene er et must for meg