Leverkaker

Lever er veldig billig..
Selv er jeg ikke så overveldende glad i lever, men leverkaker syns jeg er godt.
Servert med god tykk fløtesaus, ribsbærgele og potetmos.

Leverkaker:

1/2 kg lever
100 gram flesk
2 ss potetmel
1 dl H-melk
1 egg
1 ts ingefær
1/2 ts muskattnøtt
salt og pepper

Det er også godt med hakket løk og paprika i..

Ha leveren i foodprosessor, sammen med flesket. Kjør det godt til en jevn røre. Så tilsetter du resten, til du får en tykk fin deig.

Stek opp kakene til en fin brun farge.. Veldig enkelt..

Server..

Gro Kristin <3

4 kommentarer
    1. Sukkkkk….det ble ingen tykk fin deig, men «suppe»:( Fulgte oppskrifta. Skal jeg ha i mer potetmel? Trine

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg