En enkel men god rett å lage..
Denne gangen valgte jeg å kjøpe ferdiggrillet kylling, da det var tilbud på det på Ica..
Men stekt ris og coleslaw’en skal dere få oppskrift på
Greit å starte med Coleslaw..
1 gulrot
1/4 liten hodekål
1 grønt eple
1/2 rød løk
8 skiver sylteagurk
1 boks creme fraiche
100 g myk blåmuggost
1 sitron
1/2-1 ts spisscumin
grov salt
grov pepper
Skjær av en bit av kålen, som du igjen finstrimler. Rasp gulrot og eple. Og finhakk sylteagurken.
Strimle opp løken..
Bland det hele i en skål.
Bland så i en egen skål, creme fraiche og myk blåmuggost.
Her må du kjenne på osten når du kjøper den. Den må være helt myk, nesten smørbar. For at det skal gå å røre den inn i creme fraichen.
Så tilsetter du saften fra 1 sitron. (Start med halve først å smak deg frem)
Smak til med spisskummin, salt og pepper..
Stekt ris..
Til 2 porsj ris bruker du dette.
2 porsj ris (Følg anvisningen på pakken)
2 ss olje
1 vårløk finhakket
1 boks minimais
1 rød paprika
4 ss oystersaus
2 ss soyasaus
grov salt og pepper..
Kok opp risen.
Når den er ferdig så har du den over i stekepanna, å har over olje.
Ha i vårløk, minimans og finstrimlet paprika. Bland det godt..
Tilsett oystersaus, soyasaus og krydderiet..
Server.. Nam nam..
Gro Kristin <3