Dette er jo bare så nydelig godt til jul..
Syltet krydret pære med krem på.. Nam nam.. Kjenner jeg gleder meg allerede.
Rensk pærer del dem i 4 på langst, å ta ut kjernen..
Pakk dem tett nedi glasset..
Så lager du blandingen du skal helle over..
400 gram sukker
300 ml eplecidereddik
1 ss allehånde
25 gram fersk og finhakket ingefær
1 ss malt nellik
1 kanelstang
evt også en vaniljestang, der du skraper ut frøene, å slenger med resten av stangen også.
Men det hadde jeg ikke akkurat nå, så det ble uten denne gang:)
Varm det opp til det blir kokvarmt, og rør til sukret er oppløst.. Så heller du det over pærene som er ferdig oppdelt og pakket på kokte glass..
Det er utrolig viktig å koke glassene dere sylter i..
Ekstratips: Disse pærene er veldig gode om du steker dem rask på panna å serverer is til.. Nam nam..
Laken fungerer som en god saus..
Gro Kristin <3
Mmm så gott ,D