Syltede plommer..

Dette er jo så utrolig godt med krem og is..
Et lite tips, er å steke dem rask så de blir varme når dere skal spise dem, etter at de har fått stått å godgjort seg i glasset en tid..
La dem minst få 1 mnd på seg, helst flere…

Allerførst, det viktigste av alle trinn her.. Man går på plommeslang til naboen..
Stjålne plommer smaker alltid best… hehehe

Fyll de kokte glassene fulle med delte plommer.
Jeg deler dem i 2 og tar ut steinen med en skje..

Så blander du i en kasserolle..

5 dl hvit eddik 7%
600 gram sukker
1 ss finhakket fersk ingefær
1/2 ts malt nellik

Varm opp det til det blir rykende varmt, og sukkeret er helt oppløst.
Hell det over plommene, å lås igjen glasset..

Voila.. Ferdig.. Nå skal dem bare få stå å godgjøre seg 🙂

Gro Kristin <3

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg