Hjemmelaget surkål..

Ja, i dag var jeg tidlig oppe.. Så da ble det kokt en kjele med surkål..

Dette brukte jeg i dag.

2 store hodekål
3 grønne epler
1 dl eddik 7%
2 ss sukker
4 ss karve
4 liter vann
1/2 pk ribbefett

Kutt opp kålen i fine strimler.
Skrell eplene..
Ha alt oppi kjelen, og fyll med vann..

Ettersom dette er surkål som er beregnet for å ha i jula, så tilsatte jeg ribbefett også. Det gir en veldig god smak på surkålen.

Kok det opp, skru så ned varmen, å la kålen stå å putre et par timer.

Gro Kristin <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg