Disse er jo bare rå gode..
Å siden mannen min ikke tåler egg, så valgte vi å lage strull i år, i stedet for kromkaker.
Oppskrift:
2 små bokser kremfløte
200 gram sukker
200 gram hvetemel
1 dl kaldt vann
Først pisker du kremfløten til krem..
Tilsett så sukker og mel, pisk fort sammen, og tilsett vannet mens pisken står å går..
Så lar du røra stå å svelle litt ca 30 minutt..
Så er det bare å sette i gang å steke..
Her bruker man kromkakejernet til steking.
Å man bruker ca 1 stor ts med røre i midten på kromkakejernet.. Ca 3 sekunder.. Det kan fort bli for mye stekt så her må man følge med.
Du vil da se at det ligger som blonder over kromkakejernet.. Veldig tynt og blondete..
Men når du ruller det, så blir det tettere..
Vi bruker tresleiv til å rulle kakene med..
Masse lykke til.. De er nydelige gode når man får det til
Gro Kristin <3