Skogstrollbærkrem og skogsbærsorbet – lavkarbo

Denne var kjæmpegod den..

3 eggehviter
3 ss sukrin melis
1 pk frossen skogsbær

Tin bærene i en kjele. Ha det over i en sil, å sil ut  all safta.
Pisk eggehviter og sukrin melis stivt.
Ha bærene i en blender å mos dem..
Ha dem så i eggehviten og pisk godt..

Dette er nydelig skogsbærtrollkrem..

Putter du samme røre i fryserboksen, å lar det stå ca 4-5 timer, så får du nydelig sorbet..

Gro Kristin <3

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg