Deilig vaniljeis – lavkarbo

Denne var jeg skikkelig heldig med..

Her trenger du 3 kommer..

1) 4 eggehviter
3-4 ss sukrin melis

Piskes stivt…

2) 4 eggeplommer
3 ss sukrin melis
1 pk Tine naturell kremost
1 vaniljestang
2 ts vaniljesukker

Pisk først eggeplommene og sukrin.. Når det har blitt en tykk lys eggidosis, så har du i resten. Å lar det piske godt..

3) 3 dl kremfløte

Piskes stivt..

Så blander du kremen og eggidosisblandingen.. Pisk dette godt så det blander seg godt.
Så har du i den stivpiskete eggehviten, å pisker det forsiktig inn i kremblandingen..

Hell det så over i en rund kakeform. Den størrelsen du ønsker..

Så er det bare å putte den i fryseren, å la den stå der i 4-5 timer..
Nydelig hjemmelaget, god vaniljeis…

Gro Kristin <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg