Gro’s Hjemmelagde fiskepinner

Dette har jeg brukt.. 

4 ristede grovbrødskiver
1 ts hvitløkspulver
1/2 ts hvitløkspepper
2 ts gressløk (Tørket)
2 ts persille (Tørket)
1/2 ts salt
1/2 ts malt pepper

500 gram fiskefilee (Denne gangen brukte vi sei, da det var tilbud på det)

Tempura:
70 gram mel
25 gram maismel
1/2 t bakepulver
1,5 dl iskaldt vann

Del fisken i passe biter.. 

Tørk brødet og ha den i en blender så den blir finkuttet til smuler.
Tilsett resten av krydderiet.. 

Bland ut tempuraen…

Dypp fiskepitene i tempuraen, deretter i brødsmulene. Stek de rask i godt med smør..
De blir rask ferdige, så her må man følge med.. 

Til denne retten serverte vi hjemmelaget remuladesaus, raspet gulrot og potet. 

Oppskrift på remuladesausen finner du her. (Trykk på den fargere teksten, det er en link)

Gro Kristin <3
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg