Gro’s variant av stekt ris og coleslaw..

Dette er jo bare så nydelig godt da.. 

En enkel men god rett å lage.. 
Denne gangen valgte jeg å kjøpe ferdiggrillet kylling, da det var tilbud på det på Ica.. 

Men stekt ris og coleslaw’en skal dere få oppskrift på 🙂 

Greit å starte med Coleslaw.. 

1 gulrot
1/4 liten hodekål
1 grønt eple
1/2 rød løk
8 skiver sylteagurk

1 boks creme fraiche
100 g myk blåmuggost
1 sitron
1/2-1 ts spisscumin
grov salt
grov pepper

Skjær av en bit av kålen, som du igjen finstrimler. Rasp gulrot og eple. Og finhakk sylteagurken. 
Strimle opp løken.. 
Bland det hele i en skål. 

Bland så i en egen skål, creme fraiche og myk blåmuggost. 
Her må du kjenne på osten når du kjøper den. Den må være helt myk, nesten smørbar. For at det skal gå å røre den inn i creme fraichen. 
Så tilsetter du saften fra 1 sitron. (Start med halve først å smak deg frem)
Smak til med spisskummin, salt og pepper.. 

Stekt ris.. 
Til 2 porsj ris bruker du dette. 

2 porsj ris (Følg anvisningen på pakken)
2 ss olje
1 vårløk finhakket
1 boks minimais
1 rød paprika
4 ss oystersaus
2 ss soyasaus
grov salt og pepper.. 

Kok opp risen. 
Når den er ferdig så har du den over i stekepanna, å har over olje.
Ha i vårløk, minimans og finstrimlet paprika. Bland det godt.. 
Tilsett oystersaus, soyasaus og krydderiet.. 

Server.. Nam nam.. 

Gro Kristin <3 
 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg