Risotto med spinat..
Jeg bruker Scotti Risotto-ris..
1 stor løk
2 ss smør
2 ss matolje
2 buljongterninger
Følg anvisningen på pakken..
Anvisningen på pakken sier så:
Kutt opp løken i små biter.
Ha i olje og smør i en gryte. Surr løken lett til den blir gylden.
Tilsett 350 gram ris.
Bland godt, og rør et lite minutt.
Tilsett 9 dl vann iblandet 2 buljongterninger.
Her kan du velge hvilke buljong du vil ha, etter hva du skal ha risottoen til.
Vi bruker for det meste vanlig kjøttbuljong..
La det stå å pute i 16 minutt..
Når risottoen er ferdig, så tilsetter du en pose med spinat, som du rører godt inn i risottoen.
Vi har servert risotto til kylling i dag.. Men er også godt til laks, eller koteletter. Og annet som du måtte føle å prøve det til.
Nam nam…
Gro Kristin <3