Da var eventyret over for vår del da..
Kjedelig ja..
Selv om jeg er noe uenig i dommen da.. Men men..
*Ja, jeg er en dårlig taper* hehe
Foto: Espen Solli/ tv 2
Jeg må nok bare innse at mine kjøkken og kokkekunnskaper ikke holder mål i en slik konkurranse.
Er fortsatt veldig glad for at gubben og unga liker maten jeg lager 🙂
Å stå å kokkelere slik under press, med så mye manglende utstyr og ingredienser er ikke noe for meg iallfall..
Der dommerne, programleder og andre i crewet til stadighet skal komme å forstyrre…
Kan jo miste konsentrasjonen av mindre..
I dagens oppgave lagde vi først 3 varianter av grillspyd.. En med reke, en med kylling og en med kjøttboller.
De kjøttbollene ble jo bare fiasko da.. Vi la dem på i alt for lav varme. Så de fikk ikke festet seg.
Eple og kylling sammen er vist ingen god kombo, pga de blir for like av utseende..
Men tilbehøret var godt da. En salsa, en agurksalat og en eplesalat..
Foto: Espen Solli/ tv 2
Men vi lagde 2 nydelige gode varianter av pulled pork..
Vi sørget for at det var 86 grader på kjøttet. Noe som er “standarden”..
Men dommerne mente det skulle være 92 grader..
Jeg har googlet og googlet, men de fleste jeg finner, er på 86 grader.. Så der er vi uenige med dommerne..
Men men, dommerne har siste ordet.. Så ingenting vi kan gjøre med det..
Men den hjemmelagde tortillachipsen syns de vist var god da..
Men med alle de der spionkameraene fra Tv3 rundt oss, så er det jo ikke rart vi blir surrete.. hehe
Foto: Espen Solli/ tv 2
Men at det var gode 2 varianter syns jeg virkelig..
Line sin marinade skal dere få oppskrift på her. Den er skikkelig god, og anbefales virkelig..
Til den trenger du:
* 6 ss heinz tomat ketchup
* 2 ss mørk muscovado sukker
* 2 ss dijon sennep
* 2 ss worchestersaus
* 2 ss paprikapulver
* 1 ts chilipulver
* 3 fedd finhakket hvitløk
* 3 ss hvitvinseddik
* 1 ts salt og nykværnet pepper
Bland marinaden og smak til med salt og pepper.
Coleslaw’en lagde jeg med en egen vri, med blåmuggost i..
Oppskrift får du her:
1 gulrot
1/4 liten hodekål
1 grønt eple
1/2 rød løk
8 skiver sylteagurk
1 boks creme fraiche
100 g myk blåmuggost
1 sitron
1/2-1 ts spisscummin
Maldonsalt
grov pepper
Foto: Espen Solli/ tv 2
Foto: Espen Solli/ tv 2
Men vi har hatt det skikkelig moro da, og møtt så mange fantastiske folk..
Nå heier vi frem vår favoritt som er Sebastian og Fredrik..
Håper de når langt i konkurransen..
Det beste ville vært om dem vant hele greia..
Heia heia… Må dere stå på gutta.. Ønsker dere masse lykke til videre 🙂
Foto: Espen Solli/ tv 2
Så da pakker vi bagen vår, å reiser hjem til familien..
Gro Kristin <3
NB! Bilder og tekst kan ikke kopieres uten samtykke fra Damer for faen og Tv2. Dette i ihht til åndsverkloven og copyright.
Full av personlighet 👍
Det har vært en fantastisk å følge dere, fy søren som dere har levert! Dere er to dødsherlige damer!
mediakaos: Tusen takk for god tilbakemelding..
Ja, vi gjorde nå vårt beste, med tanke på at vi ikke sto hjemme på vårt eget kjøkken.. 🙂
Hehe, dere var helt supre 🙂