Dette var virkelig nydelig godt..
Nå er jula over. Og fryser er fortsatt full av div mat vi ikke rakk å spise.
Så her var det bare å få fantasien i gang igjen..
Gryta ble nydelig god..
600 g strimlet svinekjøtt.. (Vil tro det går bra med kylling også)
2 fedd hvitløk
1 stor rødløk
1/2 purreløk
1 boks annanasbiter
1 boks maiskorn
5 soltørkede tomater
2 bokser seterrømme
10 ss sweet’n soursaus
Smak til med salt og pepper.
Serveres med ris..
Framgangsmåte:
Gjør klar alt du skal ha.
Stek opp kjøttet. Ha det i en gryte.
Kutt opp løken. Jeg valgte å ha båter.
Kutt opp hvitløk
Surr gjerne hvitløk og løk til det blir gyldent.
Ha oppi mais og annanasbiter.
Ha så oppi rømme, sweet’n soursausen, salt og pepper.
La det få stå å putre noen minutter.
Nam nam..
Gro Kristin <3