Svin i kremet sursøtsaus..

Dette var virkelig nydelig godt..
Nå er jula over. Og fryser er fortsatt full av div mat vi ikke rakk å spise.
Så her var det bare å få fantasien i gang igjen..

Gryta ble nydelig god..

600 g strimlet svinekjøtt.. (Vil tro det går bra med kylling også)
2 fedd hvitløk
1 stor rødløk
1/2 purreløk
1 boks annanasbiter
1 boks maiskorn
5 soltørkede tomater
2 bokser seterrømme
10 ss sweet’n soursaus

Smak til med salt og pepper.

Serveres med ris..

Framgangsmåte:

Gjør klar alt du skal ha.
Stek opp kjøttet. Ha det i en gryte.
Kutt opp løken. Jeg valgte å ha båter.
Kutt opp hvitløk
Surr gjerne hvitløk og løk til det blir gyldent.
Ha oppi mais og annanasbiter.
Ha så oppi rømme, sweet’n soursausen, salt og pepper.

La det få stå å putre noen minutter.

Nam nam..

Gro Kristin <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg