Dette har jeg brukt..
4 ristede grovbrødskiver
1 ts hvitløkspulver
1/2 ts hvitløkspepper
2 ts gressløk (Tørket)
2 ts persille (Tørket)
1/2 ts salt
1/2 ts malt pepper
500 gram fiskefilee (Denne gangen brukte vi sei, da det var tilbud på det)
Tempura:
70 gram mel
25 gram maismel
1/2 t bakepulver
1,5 dl iskaldt vann
Del fisken i passe biter..
Tørk brødet og ha den i en blender så den blir finkuttet til smuler.
Tilsett resten av krydderiet..
Bland ut tempuraen…
Dypp fiskepitene i tempuraen, deretter i brødsmulene. Stek de rask i godt med smør..
De blir rask ferdige, så her må man følge med..
Til denne retten serverte vi hjemmelaget remuladesaus, raspet gulrot og potet.
Oppskrift på remuladesausen finner du her. (Trykk på den fargere teksten, det er en link)
Gro Kristin <3