En nydelig rett som kan serveres med pasta, ris og/eller brød.
Ingredienser:
3 kyllingfilee, eller 1 hel grillet kylling.
2 ss rapseolje
1 rød paprika
4 fedd hvitløk (eller 8 hvitløk i lake)
4 ss soltørkede tomater
2 bokser creme fraiche (eller 1 boks rømme og 1 boks creme fraiche)
1 fersk brokkoli
1 stor løk
5 ss sweet’n soursaus (Oppskrift på hjemmelaget finner du her)
Del opp kyllingen i passe biter, surr det i stekepanna med olje og finhakket hvitløk til det blir en gylden farge.
Tilsett grønnsakene som du har kuttet opp i passe biter, soltørkede tomater, sweet’n soursaus, å surr det lett i panna til løken er blitt gylden.
Ha så oppi creme fraiche å varm det rask opp..
Så er det klar for servering.. Personlig syns jeg pasta passer best til denne retten.
Da bruker jeg pastasløyfer eller skruer mest..
Vel bekomme..
Gro Kristin <3