Gro’s barbecue saus

2 fedd hvitløk

2 chili

1 stor løk

2 dl farin

1 dl brunsukker

1 dl lys sirup

1 dl honning

7 skiver soltørkede tomater

1 liten boks tomatpure

1 boks hakkede tomater

1/2 dl hvitvinseddik

4 ss soyasaus

2 ss Hp saus

2 ss worcestersaus

Saft av 1 lime

1 ts malt ngefær

1ts løkpulver

1ts hjemmelaget hvitløkpulver

1/2 ts cayennepepper

1/2 ts malt muskatnøtt..

Smak til med salt og pepper..

 

Framgangsmåte:

Finhakk løk, soltørkede tomater, chili og hvitløk..
Ha i sukker.. Surr dette til løken blir gylden og sukkeret får litt gylden farge..

Tilsett resten..
Bruk stavmikser for jevn fin røre..

La det få stå å putre et kvarters tid, mens du varmer nyvaskede glass i ovnen på 100 grader.

Ha barbecuen i glassene mens både røra og glassene er varme. Skru på lokket og sett glassene opp-ned. Slik at det blir vakuum.

Dette kan du oppbevare i lang tid så lenge lokket er på.

Etter at du har åpnet glasset varer den et par uker 🙂

 

Gro Kristin ❤

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg