Gro’s karamellisert rødløkchutney

Karamellisert rødløkchutney..

Det er jo bare så utrolig godt. En ny måte å sylte rødløk på.

6 store rødløk finkuttet

1 dl lys Eddik 7%

1 dl rødvinseddik

100g brun farin

50g sukker

1 ts malt nellik

1 ts hel karve

3 stjerneanis

Salt og pepper

Kutt opp løken. Ha det i en kasserolle sammen med eddik, sukker og krydder.

La det putre til vesken er kokt nesten bort.

Ha det hele i rene glass med metallokk, som du har varmet i ovnen på 100 – 150 grader, mens du lagde chutneyen.

Ha den varme rødløkchutneyen i de varme glassene. La det kjøle seg ned.

Oppbevares kaldt. Holder seg hvertfall en mnd i kjøleskapet..

 

Nam nam..🧅🧅

Gro Kristin ❤

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg