Disse var jo bare rågode.. Oppskrift ble delt av ei innpå ei matgruppe. Jeg måtte selvsagt trikse litt med den. Ikke store endringen. Men resultatet ble nydelig
2, 5 plate mørk kokesjokolade (250g)
1 pk Delfiafett (250 gram)
2 Mellomstore egg
200 gram sukker
3 ss sterk kaffe
1 ts vaniljesukker
1,2 liter puffet ris
Smelt delfiafett og kokesjokolade sammen. La det kjøle seg ned litt. Men skal fortsatt være litt varmt.
Rør egg, sukker og vaniljesukker til eggedosis. Helt til sukkeret er oppløst.
Ha oppi kaffe og sjokoladeblandingen i en tynn stråle mens eggedosisen fortsatt blir pisket.
Hell det rask over risen som du har hatt i en stor bolle. Rør sammen.
Bruk gjerne 2 spiseskjeer å ha blandingen i muffinsformer.
Du får ca 30 risboller av denne røra.
Gro Kristin