Bunn:
150 g mykt smør/margarin
125 g sukker
150 g hvetemel
1 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
6 eggeplommer
5 ss melk
Pisk smør og sukker lyst. Tilsett en og en eggeplomme. Ha så i det tørre og melka.
Smør røra utover en langpanne med bakepapir.
Lag så marengsen som skal være oppå.
Marengs på toppen:
6 eggehviter
220g sukker
75g mandelflak
Smør utover marengsen oppå kakerøra i langpanna. Dryss over mandelflakene.
Stek det midt i ovnen på 175 grader i 30 min.
La kaka avkjøles.
Denne kan fint lages dagen før. La den stå på kjøkkenbenken med et klede over.
Fyll:
1 boks kremfløte piskes til krem. Med 1 ts sukker og 1 ts vaniljesukker.
1 boks vaniljekrem tilsettes.
Del kaka i 2. Legg på fyll på den ene halvdelen. Legg den andre halvdelen oppå..
Nom nom 😋
Gro Kristin ❤
0 kommentarer