Grove matmuffins

Grove matmuffins

Disse er virkelig gode. Kan fryses ned og lett taes opp for tining. Og smaker like godt.

4 store egg
1 boks mager kesam
1/2 dl rapseolje
2,5 ts bakepulver
0,5 ts salt
3 dl hvetemel
1 dl havregryn
2 dl grov sammalt hvete
2 ss solskikkekjerne
2 ss linfrø

Bland alt. Du vil da få en klissen røre.

Så har du oppi.
150-200 g bogskinke
20 cm med purreløk, den lyse delen. Finkuttet..
250 g revet ost
1 stk paprika i små biter
4 ss soltørkede tomater i olje
1 liten boks maiskorn
1/2 potte med finhakket rosmarin

Bland alt i den klissete røren..
Ha i en stor ss med røre i muffinsform. Du vil få ca 20 – 24 muffinser på denne røra.

Stek så muffinsene midt i ovnen på 200 grader i 20 minutter..

Skikkelig godt.. Du kan også dele muffinsen i 2, på tvers. Å ha på litt ketsup, eller en skive skinke. Eller annet pålegg du liker.

Gro Kristin <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg