Puffet ris-flarn

Dette er farlig godt..

 

200g mykt smør

300g hvitt sukker

Blandes og piskes hvitt.. Tilsett deretter:

200g siktet hvetemel

2 ts vaniljesukker

2 ts bakepulver

Når alt er blandet godt, tilsettes:

1,2 liter puffet ris

Første gang jeg lagde dette, kunne jeg ikke forstå hvordan jeg skulle få blandet så mye puffet ris i røra.

Tok på meg engangshansker å blandet i vei. Gikk veldig bra det 🤣🤣

Formet små boller med 2 t-skjeer..

12 stk pr brett. De flyter utover og blir store flak.

Denne oppskriften gir ca 100 flarn.

Stekes midt i ovnen på 190 grader i 8-10 min.

Til de blir gyldne i fargen 🙂

Gro Kristin ♥️

1 kommentar
    1. Hei, her var det ingenting som fløt utover, endte opp med små brunsvidde klumper av deig og puffet ris, hva gikk galt?? Fulgte oppskrifta slavisk, eneste feilen var at jeg doblet vaniljesukker og bakepulver da jeg halverte oppskrifta, kan det lille være feilen??

      Mvh
      Rut

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg